Juupas eipäs

9 kommenttia - “Juupas eipäs”

 1. Kira Kirjoittaa:

  Päivityksiä! No moi taas. Ehti tulla ikävä.

 2. Siiri L. Kirjoittaa:

  Omituista sinänsä, että olen itse pohdiskellut samaa – ja päätynyt samaan lopputulokseen! 😀

 3. hannai Kirjoittaa:

  Kira –> hyvä että joku kaipaa 😉
  Siiri –> hmm, great minds think alike ja niin edespäin 😉 En tiedä onko tuttu paikka mutta Blackfriarsin aseman vieressä on saman niminen pubi, hassu tosi kapean kolmion muotoinen vanha rakennus nykyaikaisen liikennehelvetin keskellä. Ihan mahtava paikka, niin ulko- kuin sisäpuolikin on koristeltu kauttaaltaan hauskoilla munkkien kuvilla/veistoksilla yms., joissa hilpeät veikot panevat olutta, toikkaroivat huppelissa yms. Suosittelen ehdottomasti käymään jos ei ole tuttu mesta!

 4. Sunnikka Kirjoittaa:

  Mies on sitä mieltä, että Cockfosters on komein nimi. Itse pääsen tulevana kesänä —vihdoin— ensimmäistä kertaa Lontooseen. Taisin siitä joskus sinun blogikirjoituksessakin ruikuttaa kun ikinä en ole vielä sinne asti ehtinyt. Mutta! Nyt! Kesällä! Wohoo! Ja WB Studios!!!

 5. hannai Kirjoittaa:

  Sunnikka -> Hyvää kannattaa odottaa 🙂 Metro on omien kokemusten perusteella kesällä yks hornankattila (mielettömät ihmislaumat + saunamainen lämpötila), mutta muuten Englannin kesä on kyllä aina yhtä ihana! Pubitkin panevat parastaan ja julkisivut notkuu kaikenkirjavista kukista. Hauskaa reissua!

 6. Pulmu Kirjoittaa:

  Mä kaipaan ja kaipaan sitä matkakirjaakin. Oon aina tykännyt näistä sun matkailuun liittyvistä aiheista 😀

 7. hannai Kirjoittaa:

  Pulmu -> kiitos!

 8. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Omia suosikkeja on Bond Street (koska 007), Bromley-by-Bow, Shepherd’s Bush ja Pontoon Dock.

  Tekesi mieli mennä takas Lontooseen, kun aloin selaamaan Lontoon metrokarttaa, jota olen jostain syystä säilyttänyt jo 2 vuotta Doctor Who-kirjan välissä.

 9. kira Kirjoittaa:

  Saat haasteen! http://kira.sarjakuvablogit.com/2014/04/24/haastetta-sain/

Jätä vastaus