Totuus on tarua tylsempää

5 kommenttia - “Totuus on tarua tylsempää”

 1. Sunnikka Kirjoittaa:

  Näinpä, meillä oli yksi kesä parikin pientä lihansyöjäkasvia lasitetulla parvekkeella siksi, että pitäisivät harsosääskikannan kurissa (kasvatetaan chilejä ja niistähän tuholaiset tykkää). Mutta sittenpä kävi niin, että mies osti torilta amppelitomaatin ja vei sen parvekkeelle kummemmin katsomatta puskaa. Siellähän asusteli kokonainen kirvaklaani, joka epäröimättä pisti chilit suuhunsa. Lihansyöjäkasveista ei ollut vastusta, ja niinpä kirvat söivät nekin 😀 Traagista.

 2. hannai Kirjoittaa:

  Sunnikka –> ehkä kirvat sitten kuuluu torakoiden ohella lajeihin, jotka selviää ydintuhosta 😉 Harkitsin myös joskus lihansyöjäkasvia banaanikärpästen pyydystäjäksi, mutta sitten luin jostakin, että kyseistä kasvia olisi pitänyt ruokkia säännöllisesti toukilla/madoilla tms., ja ne ötökät ällöttävät paljon enemmän kuin banaanikärpäset, joten se siitä sitten…

 3. Essi Kirjoittaa:

  Heippa, linkitin sut blogitunnustukseen! http://ilomieli.blogspot.com/2013/01/ma-vaan-vahan-tunnustelen.html

 4. hannai Kirjoittaa:

  Essi –> kiitos paljon! Toi kohta ”todella omalaatuinen” sai mut nauramaan ääneen – otan sen ihan kohteliaisuutena 😉 Olishan se aika tylsää olla todella tavallinen 😉

 5. essipässi Kirjoittaa:

  Hahhaa, kyllä mä sen kohteliaisuutena tarkotinkin! :’) Nykyään on nimittäin niin mahdottoman paljon blogeja, paljon enemmän kun siihen aikaan kun sä alotit bloggaamisen, että ei se oikein loukkauksesta enää menekään!

Jätä vastaus