Mitä ostin talvilomalla Lontoossa (koska kaikkia toki kiinnostaa ihan kauheasti…)

13 kommenttia - “Mitä ostin talvilomalla Lontoossa (koska kaikkia toki kiinnostaa ihan kauheasti…)”

 1. dea Kirjoittaa:

  Oliko tuo minttusuihkugeeli Original Source-merkkinen? Ostetaan sitä aina Bootsilta ainakin kuusi, seitsemän purkkia, kun käydään siellä suunnalla… 😀 Viilentää ihanasti kesäkuumalla.

 2. hannai Kirjoittaa:

  dea –> se oli ihan vaan Bootsin omaa merkkiä (siis ”Boots”), hintakin oli huikeat £ 1! Ostin tosin myös pienen matkakokoisen minttusuihkugeelin, joka näkyy todellakin olevan Original Source. Kihelmöi mukavasti ja tuoksuu niin hyvälle, että tekis mieli pursottaa suoraan suuhun 😀

 3. dea Kirjoittaa:

  Saisi kyllä olla Bootsi Suomessakin. Ostan aina sieltä kaikki hiustenhoitotuotteita ja muuta hauskaa. 🙂 Noita minttukarkkeja pitääkin hankkia Skotlannin reissulla kokeeksi.

 4. hannai Kirjoittaa:

  dea –> Bootsin lisäksi voisin ottaa Suomeen W.H.Smithin – niillä on hyviä eväsleipiä ja kattava lehtivalikoima.

 5. peterick Kirjoittaa:

  Oi saakeli, tuo ”ukkeli” ois aika mainio! Saakohan tommosia Suomesta?

 6. hannai Kirjoittaa:

  peterick –> en ole ainakaan nähnyt enkä rehellisyyden nimissä tiennyt tuollaisia olevankaan ennen kuin törmäsin siihen itse 😉 Itse asiassa toi ei ole ihan niin hyvä kuin luulin, mutta ajaa asiansa.

 7. dea Kirjoittaa:

  Minä taas haluaisin Suomeen Pret A Manger-kahvilaketjun. Paras paikka aamiaiselle tai pikalounaalle, vaihtoehtoja ihan jokaiselle. 🙂 Brittien vakio-aamiaiseni tulee Pretistä. 😉

 8. Mireille Kirjoittaa:

  Bootsin omia Boots-merkkisiä shampoita/hoitoaineita/saippuaa/kosteusvoidetta/luomutuotteita sai yhdessä välissä Suomesta Sokokselta. Kävin silloin itsekkin sitä ahkerasti ostamassa koska koska ne tuoksut ja vaan ihanaaa! Mutta eipä saa enää. Ei ainkaan pääkaupunkiseudulta. Ollaan vissiin liian kosmopoliitteja että importtaaminen olisi kannattanut. :T
  Hedgehogs Coffee Shop olis aika hyvä kanssa. Kyllä nää nykyisetkin kahvilaketjut ajaa asian ja pikku kahvilat on hienoja, mutta joskus kaipaisi tuollaisia ketjuja lisää että olisi vaihtelua siinä kahvidrinksujen ja muiden oheismateriaalien tarjonnassa. 😀

 9. hannai Kirjoittaa:

  dea –> meillä taas Britti-reissujen ensimmäinen vakioaamiaispaikka on paikallinen Wetherspoons ja siellä Full English Breakfast. Vaikka en sinällään ketjupaikoista ihan hirveästi välitä, niin tuolla on aamupalan hinta-laatu-suhde enemmän kuin kohdallaan.
  Mireille –> tieto lisää tuskaa, joten kiitos vaan tuosta Boots-tiedosta… 😉 Ketjupaikoista vielä…. vaikka mieluiten suosin pieniä yksityisiä kahviloita yms., niin häpeäksi täytyy tunnustaa että paras chai latte -tee minkä olen koskaan juonut on ollut Starbucksin, samoin kuin tuo yllä mainitsemani jättiketju Wetherspoons tekee mielestäni paremmat englantilaiset aamiaiset kuin yksikään herttainen pieni bed&breakfast.

 10. dea Kirjoittaa:

  Itseasiassa minäkin muistan ostaneeni Sokokselta joskus sellaisen Bootsin sinisen vartalosuihke-tuoksun… Tästä tosin aikaa varmaan vähintään kuusi tai seitsemän vuotta. Pubeissa suosin yrittäjä lähtöisiä, en ketjulähtöisiä pubeja. Mutta jos on pakko valita ketjupub, niin Nicholssonilla on yleensä hyvät. 🙂

 11. Pulmu Kirjoittaa:

  Nää matkaaiheiset on ihan lempi.

 12. Kira Kirjoittaa:

  Miks mie en koskaa keksi mitää hyvää tuotavaa. Ihastelen kyllä kaikkea ja hypistelen mut en vaan _osaa_ ostaa. Sitten iskee joku piheys ja emminä kehtaa, raahataki pitää ja ömmömmöm. Paitsi! Sainsburyn valkosuklaacookiet. Niitä raahasin. Viimeeksi Cardiffin reissulla loka-marraskuussa tuli hamstrattua pari pussia kotiin. Miten ne voi olla niin hyviä? Seuraava Brittein reissu Skotlantiin, Walesissa tullut käytyä nyt kolmasti parin vuoden sisään. Kesällä tosin ensin Ranska-Belgia road trip, yritän saada aikaiseksi oikeasti mielenkiintoisen ja hyvän matkablogin siitä 😀 Cardiffin reissusta tein ( http://kira.sarjakuvablogit.com/2012/11/09/wales/ ) mutta eipä tuossa mitään jännittävää ole. Jazzklubikin osoittautui tunnelmalliseksi kuin Esson huoltoasema. Kävelin ohi.

  Niin ja onnea kuukauden blogista! 🙂 <3

 13. H Kirjoittaa:

  Kirjan-aukipito-ukkoja havaittu Suomessa ainakin Hgissä Amos Andersonin taidemuseon kaupassa (museokauppaan pääsee ilman pääsylippua)

Jätä vastaus