Kevät, missä viivyt?!?

5 kommenttia - “Kevät, missä viivyt?!?”

 1. Taru Kirjoittaa:

  Tää olisi hieno postikortti. ”Terveisiä Suomesta!”

 2. hannai Kirjoittaa:

  Taru –> tuli mieleen tuosta ”Terveisiä Suomesta!”… Suosittelen lämpimästi kirjaa nimeltä ”Terveisiä kaikille!”, joka on täynnä 60-70-80-luvun postikortteja eri puolilta Suomea. Osa on ihan hienojakin, mutta valtaosa on ainakin nykymittapuun mukaan enemmän tai vähemmän korneja tai tahattomasti hauskoja, esim. Hervanta (kuva paikallisen ruokakaupan parkkipaikasta), Muonio (kuva puomista joka katkaisee tien) tai Simo (lähikuvassa paikallinen T-Market Mauri!). Tuosta kirjasta riittää hupia pitkäksi aikaa, ja onhan siinä kyllä ihan mielenkiintoista ajankuvaakin.

 3. pikkulaku Kirjoittaa:

  Mä en pystyisi uimaan vielä toukokuussa järvivedessä! 😀 Juhannuksen jälkeen voi harkita pikapulahduksia, ja heinäkuun loppupuolella, jos vedet ovat lämminneet kunnolla, voi käydä ihan uimassa.

 4. Nina Kirjoittaa:

  Tää taitaa olla mun lapsuuden uimapaikka!!

 5. hannai Kirjoittaa:

  pikkulaku –> en mäkään kykene toukokuussa meriveteen, eikä järvivesikään vielä niin ihanan lämmintä silloin ole 😉 Muutama vuosi sitten heitin kyllä talviturkin (mereen siis) jo 1.6., mutta silloin olikin melkoiset helteet. Monena vuonna olen uinut kesäkuun alkupuoliskolla kun on ollut lämpimiä ilmoja ja merivesi yllättävän lämmintä, mutta viime kesänä tuntui että merivesi lämpesi vasta elokuun puolella. Ehdoton takarajani talviturkin heittämiselle on ollut aina juhannus. Toissa kesänä taas uin pitkälle syyskuun alkupuolelle asti, sillä merivesi säilyi pitkään lämpimänä kuuman kesän jäljiltä. En kuitenkaan ole mikään extreme-tyyppi ja esim. avanto on kokeilematta, vaikka lähistöltä sellainen löytyykin.

  nina –> hauska yhteensattuma!

Jätä vastaus